Hop til hovedindholdet

Volleyball Danmark logo

Sommer Volley Camp 2023


Dato og tid

Mandag d. 26. juni 2023 kl. 12:00 til torsdag d. 29. juni 2023 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 18. juni 2023 kl. 23:55

Sted

Sportscenter Ikast, Stadion Allé 2, 7430 Ikast Sportscenter Ikast
Stadion Allé 2
7430 Ikast

Sommer Volley Camp 2023


Arrangementsbeskrivelse

Tilmelding er genåbnet til og med søndag den 18. juni - der er KUN de pladser i bussen til/fra Sjælland hvis der er ledige billetter

Sommer Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født ikke senere endSommer Volley Camp 2023 

Sted: Ikast
Dato:
26-29. juni 2023


Hvem er Sommer Camp for? 

Sommer Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født ikke senere end 2011, der godt kan lide at træne, have det sjovt, møde alle sine volleyvenner og få mulighed for at indgå nye venskaber.

Rammen er sat, vi er alle klar til at gøre uge 26 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Det har ingen betydning om du lige er startet eller har spillet mange år. Hvis du har lyst og mod på, sammen med en masse andre, at knokle med volleyball i hele 4 dage, så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

Hvert år deltager spillere fra hele landet og skaber, sammen med 30 trænere og ledere en fantastisk ramme omkring den idræt vi alle sammen elsker – volleyball!

Hvor er det henne?

Stedet er Ikast, hvor vi bor på en folkeskole i byen, samt bruger hallerne rundt omkring i byen.

Instruktører og ledere

Ungdomslandstrænere, Volleyskole-trænere, TC-trænere og klubtrænere fra Øst, Midt, Vest, Syd og Nord vil aktivt lede og deltage i træningen.

Alle trænere, ledere eller forældre, der gerne vil give en hånd med, skal være hjerteligt velkommen til at kontakte os for videre information omkring opgaver mm. Interesserede bedes henvende sig til lejrledelsen, som består af Mats Björkman og Henrik Petersen.

Den Praktiske Træning

Som udgangspunkt arbejder vi med læringsniveaudeling af spillerne, så alle får den udfordring, der passer til eget læringsniveau. Præcis som det foregår ved samlingerne i Volleyskolen og Talentcenter Øst, Midt, Vest og Nord. Når vi skriver som udgangspunkt, er det med forbehold for størrelsen af træningsgrupperne.

Indholdet er tilpasset niveauerne og er styret af Volleyball Danmarks aldersrelaterede træningskoncept “Talent-manualen”. Der vil være masser af sjov træning i teknik, taktik, bevægelighed, styrke og motorik.

Pris

2.550 kr. pr. deltager, der inkluderer ophold, forplejning, træning, aktiviteter, T-shirt og velkomstpakke.

Der bliver arrangeret fælles transport fra Sjælland, dette skal vælges særskilt under tillægsydelser. Det er muligt at bestille transport den ene vej for 300 kr. eller begge veje for 600 kr. Bus fra Sjælland til Jylland kører mandag.

Tilmelding, betaling og Information

Sidste frist for tilmelding er søndag den 12. juni 2023

Vær OBS på at campen starter MANDAG 26/6 kl. 12.00 og slutter TORSDAG 29/6 kl. 17.00.

Det er muligt at ankomme SØNDAG 25/6 mellem 19.00-20.00, hvis man har svært ved transporten mandag. Der serveres ingen mad søndag. Der vil blive serveret morgenmad mandag til dem der ankommet søndag.  

Vi skal have følgende informationer

Spillerens navn, klub, fødeår, mobil, mail (forældrenes), T-shirtstørrelse, information vedrørende madallergi (vegetar, minus svinekød eller anden væsentlig information) og ankomstdag.

Der bliver udsendt et deltagerbrev med al den praktiske information, vi kan komme i tanke om.

Try-out til Ungdomslandshold!

Sommercampen er én try-out periode for de forskellige ungdomslandshold:

  • NEVZA U17 (2007-08)
  • NEVZA U19 (2005-06)

Den anden try-out periode er de TC-aktiviteter, som foregår hele året, det sted du bor.

Hvis du gerne vil være i betragtning, deltager i de lokale TC-aktiviteter, men ikke kan deltage på Campen, skal Talentcenterkoordinator Henrik Petersen kontaktes hurtigst muligt.

Spørgsmål kontakt:

  • Mats Björkman – mb@isi.dk – 51 41 33 35 

Samlet antal tilmeldte: 320

Kontaktinformation til arrangør

Volleyball Danmark
Tlf: +45 28 87 16 01
hep@volleyball.dk

Kontaktinformation til arrangør

Volleyball Danmark
Tlf: +45 28 87 16 01
hep@volleyball.dk