Volleyball Danmark logo

Sommer Volley Camp 2020


Dato og tid

Søndag d. 28. juni 2020 kl. 15:00 til Torsdag d. 2. juli 2020 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 21. juni 2020 kl. 23:55

Sted

Sportscenter Ikast, Stadion Allé 2, 7430 Ikast Sportscenter Ikast
Stadion Allé 2
7430 Ikast

Sommer Volley Camp 2020


Volleyball Danmark og Talent Center Danmark indbyder i samarbejde med Ikast KFUM og ISI til:

Sommer Volley Camp 2020

Søndag den 28. juni til torsdag den 2. juli

NY VIGTIG INFO: LÆS DET!
Vi har nu nået et antal hvor vi ikke længere har plads til alle ift. de faciliteter som vi har til rådighed. Derfor er der foretaget en prioritering.

Sommercampen fungere også som udtagelse for ungdomslandsholdene der skal repræsentere Danmark ved NEVZA (2002-03 & 2004-05).
De spillere, uanset niveau, der er i de årgange, skal vi have plads til, såfremt de er tilmeldt senest søndag den 21. juni, hvor fristen udløber.

For at kunne det, har vi i lejrledelsen truffet det sværeste valg af alle – at udelukke nogen! Vi har valgt at de at prioritere de ældste årgange, og dermed bliver de de yngste årgange, uanset tilmeldingstidspunkt, der må blive hjemme.

Dette betyder at vi åbner tilmeldingen uden begrænsninger og uden venteliste. Alle spillere der var på venteliste, bliver overført som tilmeldte.

På mandag og senest tirsdag den 23. juni vil I få en melding om vi har en plads til dig eller ej.

Vi skal nok kontakte Jer ift. hvem der sover med hvem, hvem der træner med hvem og hvor man skal træne og møde op henne. Information, regler og retningslinjer udsendes i deltagerbrevet i slutningen af næste uge.

Vi er i en situation som vi ikke har stået i før, så vi skal også finde de bedste kompromiser i en vanskelig tid.

Med venlig hilsen / Lejr-Ledelsen /Mats Björkman 51413335 (mb@isi.dk)Det nye i 2020

Myndighederne har i forbindelse med genåbningen af Danmark i fase 3 givet mulighed for, at vi kan gennemføre Sommer Volley Camp under særlige retningslinjer. På Sommer Volley Campen vil vi efterleve de krav og retningslinjer, som er udstukket fra Danmarks Idrætsforbund og Kulturministeriet for afholdelse af sommerferie aktiviteter for børn og unge.

Alle detaljer er pt. ikke helt på plads, da nogle af retningslinjerne først lige er kommet, men alle involverede parter har sagt god for vores planer Link til retningslinjerne fra Danmarks Idrætsforbund og Kulturministeriet.

Vi kan dog allerede nu sige, at vi er meget glade og stolte over, at vi kan afholde Sommer Volley Campen i noget, der ellers blev et lidt underligt volleyår.

Det bliver ikke en Sommer Volley Camp helt, som du kender det, hvis du har deltaget tidligere.
For at minimere smitterisikoen, er vi underlagt faste træningsgrupper med en fast tilknyttet trænergruppe, og det sociale på tværs af disse træningsgrupper vil ikke være muligt.

Ift. overnatning vil I blive inddelt i mindre familiegrupper (op til 8 personer), som udover at sove sammen, også vil være et bordhold under spisningerne og badegrupper.

Vi skal gøre opmærksom på, at der vil være en absolut nul-tolerance overfor bevidst overtrædelse af de retningslinjer, som vi driver campen under. Dette har vi valgt, da vi ikke vil lukkes af myndighederne. Overtrædelse betyder hjemsendelse på egen regning.

Det er også vigtigt, at du og dine forældre har en god mavefornemmelse og føler jer trygge, hvis du deltager på campen. Hvis du selv er i risikogruppen eller har personer i jeres nærmeste omgangskreds, som er i risikogruppen, så anbefaler vi, at du ikke tilmelder dig lejren.

Sommer Volley Campen fungerer normalt som try-out til forskellige ungdomslandshold. Hvis du på grund af ovenstående eller andre særlige årsager ikke kan deltage på Campen skal du kontakte Henrik Petersen

 

Andre ting er dog, som det plejer

Hvad er en Sommer Volley Camp?

Sommer Volley Camp er en kombination af volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau), sommerlejr og trænerudvikling. Ambitionen er at skabe en Camp med høj kvalitet og et indhold der tiltaler de spillere, trænere og hold, der uanset niveau udviser lyst og motivation med sin volley.

Hvem er det for?

Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født ikke senere end 2009, der godt kan lide at træne, have det sjovt, møde alle sine volleyvenner og få mulighed for at indgå nye venskaber.

Rammen er sat, vi er alle klar til at gøre uge 27 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Det har ingen betydning om du lige er startet eller har spillet mange år. Hvis du har lyst og mod på sammen med en masse andre at knokle med volleyball i hele 5 dage, så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

I 2019 kom der over 200 deltagere, der sammen med 30 trænere og ledere fik skabt en fantastisk ramme omkring den idræt vi alle sammen elsker – volleyball! Lad os håbe, at det igen er muligt at samle dette antal eller endda flere!

Hvor er det henne?

Stedet er Ikast, hvor vi dog i år bor på to forskellige skoler, samt bruger hallerne rundt omkring i byen. Alt inden for gå afstande. Hvor I skal bo meldes ud sammen med deltagerbrevet.

Instruktører og Ledere

Ungdomslandstrænere, Volleskole og TC-trænere fra Øst, Midt, Vest og Nord vil aktivt lede og deltage i træningen.

Alle trænere eller ledere, der gerne vil deltage i campen, skal være hjerteligt velkommen til at kontakte os for videre information omkring opgaver mm. Interesserede bedes henvende sig til den praktiske del af lejrledelsen, som består af Mats Björkman og Henrik Petersen.

Den Praktiske Træning

Som udgangspunkt arbejder vi med niveaudeling af spillerne (Volleyskole-B-A), så alle får den udfordring der passer til eget niveau. Præcis som det foregår ved samlingerne i Volleyskolen og Talent Center Øst, Midt, Vest og Nord. Når vi skriver som udgangspunkt er det med forbehold for størrelsen af træningsgrupperne mv. ift. myndighedernes krav

Indholdet er tilpasset niveauerne og er styret af Volleyball Danmarks aldersrelaterede træningskoncept “Talent-manualen”. Der vil være masser af sjov træning i teknik, taktik, bevægelighed, styrke og motorik.

Pris

2250 kr. pr. deltager, der inkluderer ophold, forplejning, træning, aktiviteter, T-shirt og velkomstpakke. https://volleyball.nemtilmeld.dk/232/  

Der bliver arrangeret fællestransport fra Sjælland, dette skal vælges særskilt under tillægsydelser. Det er muligt at bestille transport den ene vej for 275 kr. eller begge veje for 550 kr. Bustransport følger myndighederne regler herfor

Tilmelding, betaling og Information

Sidste frist for tilmelding er søndag den 21. juni 2020

Vi skal have følgende informationer

Spillerens navn, klub, fødeår, mobil, mail (forældrenes), T-shirtstørrelse og information vedrørende madallergi, vegetar, minus svinekød eller anden væsentlig information.

Der blive udsendt et deltagerbrev med al den praktiske information vi kan komme i tanke om.

Try-out til Ungdomslandshold!

Sommercampen er try-out periode for de forskellige ungdomslandshold:

  • NEVZA U17 (2004-05)
  • NEVZA U19 (2002-03)

Hvis du ikke kan deltage på Campen, skal Talentcenter Koordinator Henrik Petersen kontaktes hurtigst muligt, hvis du fortsat vil være i betragtning til disse.

Disse landshold forventes at skulle spille i efteråret med de Nordiske NEVZA mesterskaber.

Spørgsmål sendes eller ringes til:

Der kan forekomme lidt svar tid på mail pga. den korte periode til selve Campen.

Samlet antal tilmeldte: 203

Kontaktinformationer til arrangør

Volleyball Danmark
Tlf: +45 28 87 16 01
hep@volleyball.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Volleyball Danmark
Tlf: +45 28 87 16 01
hep@volleyball.dk