Volleyball Danmark

Sommer Volley Camp 2018


Dato og tid

Søndag d. 1. juli 2018 kl. 15:00 til torsdag d. 5. juli 2018 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 30. juni 2018 kl. 23:55

Sted

Ikast

7430 ikast
Denmark

Arrangør

Dansk Volleyball Forbund
+45 +45 2887 1601
hep@volleyball.dk

TILMELDINGEN ÅBNER IGEN.
Der er kommet lidt muligheder for at køre med bus til/fra Ikast - hvis du er intreseret i dette kontakt Henrik Petersen 28 87 16 01 for at høre nærmere

Volleyball Danmark og Talent Center Danmark indbyder i samarbejde med Ikast KFUM og ISI til:
Sommer Volley Camp 2018
Søndag den 1. juli til torsdag den 5. juli


Hvad er en Sommer Volley Camp?

Sommer Volley Camp er en kombination af volleytræning (delt op I forhold til alder og niveau), sommerlejr og trænerudvikling. Ambitionen er at skabe en Camp med høj kvalitet og et indhold der tiltaler de spillere, trænere og hold, der uanset niveau udviser lyst og motivation med sin volley.

Hvem er det for?

Campen er ÅBEN for ALLE ungdomsspillere født ikke senere end 2007, der godt kan lide at træne, have det sjovt, møde alle sine volleyvenner og få mulighed for at indgå nye venskaber.

Rammen er sat, vi er alle klar til at gøre uge 27 til en af de helt store oplevelser med volleyball. Det har ingen betydning om du lige er startet eller har spillet mange år. Hvis du har lyst og mod på sammen med en masse andre at knokle med volleyball i hele 5 dage, så er Sommer Volley Camp lige noget for dig!

I 2017 kom der næsten 300 deltagere, der sammen med 38 trænere og ledere fik skabt en fantastisk ramme omkring den idræt vi alle sammen elsker – volleyball! Lad os håbe, at det igen er muligt at samle dette antal eller endda flere!

Hvor er det henne?

Stedet er Ikast, hvor vi bor på Nordre Skole og ISI Idrætsefterskole, samt bruger hallerne rundt omkring i byen. Alt inden for gå afstande.

Instruktører og Ledere

Ungdomslandstrænere, TC-trænere fra Øst og Vest og andre frivillige klubtrænere vil aktivt lede og deltage i træningen.

Klubber der har deltagere i den unge ende, bedes overveje at medsende leder/træner.

Alle trænere eller ledere, der gerne vil deltage i campen, skal være hjerteligt velkommen til at kontakte os for videre information omkring opgaver mm. Interesserede bedes henvende sig til lejrledelsen, som består af Mats Björkman, Marie Braagaard, Sven Brix og Henrik Petersen.

Den Praktiske Træning

Vi har 5 haller og 1 dobbelt gymnastiksal til rådighed med i alt 17 baner indenfor gåafstand.

Vi arbejder med niveaudeling af spillerne (C-B-A), så alle får den udfordring der passer til eget niveau. Præcis som det foregår ved samlingerne i Talent Center Øst og Vest.

Indholdet er tilpasset niveauerne og er styret af Volleyball Danmarks aldersrelaterede træningskoncept “Talent-manualen”. Der vil være masser af sjov træning i teknik, taktik, bevægelighed, styrke og motorik.

Aktiviteter i tiden erstatter teoridelen

Vi har i år har nytænkt teoridelen, så de ”klassiske” kurser udgår, hvor du istedet for lov til at prøve alternative aktiviteter og tiltag tilpasset aldersgrupperne. Det kan blandt andet være:
  • At være hjælpetræner?
  • At være ung i klubben?
  • "Ungreporter" - Muligheder med video og sociale medier!
  • Beachvolley!
  • Camp-challenge!

Skema

Endeligt skema sendes ud sammen med deltagerbrevet 14 dage før campstart. Dagene vil indeholde teoretisk og praktisk volleyball, alternative aktiviteter og tid til rekreation, samvær og hygge.

Stedet

ISI Idrætsefterskole – Nordre Skole (indkvartering & forplejning) – Sportcenter Ikast – alt i Ikast

Pris

2000 kr. pr. deltager

Der bliver arrangeret fællestransport fra Sjælland, dette skal vælges særskilt under tillægsydelser. Det er muligt at bestille transport den ene vej for 250 kr. eller begge veje for 500 kr.

Trænere og ledere deltager ”free of charge” (dog forventes det, at man aktiv arbejder på campen)

Tilmelding, betaling og Information

Sidste frist for tilmelding er overskredet, men den åbner som sagt igen mandag 18/6 igen, så at dem der glemt det, kan komme med ...

Vi skal have følgende informationer

Spillerens navn, klub, fødeår, mobil, mail (forældrenes), T-shirtstørrelse og information vedrørende madallergi, vegetar, minus svinekød eller anden væsentlig information.

14 dage før lejren starter, vil der blive udsendt et deltagerbrev med al den praktiske information vi kan komme i tanke om.

Try-out til Ungdomslandshold!

Sommercampen er try-out periode for de forskellige ungdomslandshold:
  • NEVZA U17 (2002 eller yngre)
  • NEVZA U19 (2000 eller yngre)
Hvis man går med et ønske om at være i betragtning til disse, så er det påkrævet at deltage. Hvis der foreligger helt særlige årsager, der forhindrer dette skal lejrledelsen kontaktes hurtigst muligt.

Disse landshold skal i efteråret spille de Nordiske NEVZA mesterskaber.

Spørgsmål sendes eller ringes til:

Kontaktinformationer til arrangør

Dansk Volleyball Forbund
+45 +45 2887 1601
hep@volleyball.dk